test 4

Vår affärsidé

Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi bygger våra hus på västkusten, de byggs enligt svensk byggstandard med genomgående hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat.

Husen byggs i modulsystem på stålram i fabrik, de är nyckelfärdiga när de levereras med trailer till kund. På leveransplatsen har kunden förberett med platta eller plintar samt framdragning av vatten, el och avlopp.

Varje hus kan anpassas med underhållsfri fasad eller varför inte träpanel. Det underhållsfria har fördelen att det håller i många år utan någon större insats.

Huset lyfts på plats, vatten, el och avlopp kopplas in. Kunden får tillträde till huset efter några timmar. De mindre husen byggs i en modul medan de större byggs i två eller flera moduler för att sedan monteras ihop på plats. 

Kombinera den låga energiåtgången med våra solceller och vindkraftverk så har du ett väldigt billigt boende, var än du vill placera det. Du kan välja mellan flera olika energilösningar och genom ett samarbete kan vi erbjuda att fjärrstyra elförbrukningen mellan olika tider, även leverera ström till elnätet.

Kunden har möjlighet att skräddarsy sitt eget hus, allt från ett litet Attefallhus till ett hus för hela familjen. Priset per kvm för ett nyckelfärdigt Småbohus är 19 000-25 000 kr inklusive moms, exklusive frakt.